Ağır Hasar Kasko

 

Ağır hasar kasko Sigortası; aracınızı, sizin ya da 3. şahısların sebep olduğu zararlara karşı koruyan bir sigorta poliçesidir. Aracınızın kullanılamaz duruma gelmesi veya çalınması durumlarını kapsayan sigorta türüdür.

 

 

 

 

 

 

 

 

KASKO TEMİNATLARI NELERDİR ?

 

Kasko Sigortasının ana teminatları aşağıdakilerdir.

Çarpma – Çarpışma

Çalınma

Yangın

Sel – Su

Deprem

G.L.K.H.H. Ve Terör

Bu ürün aracınızın tam hasara uğraması ya da çalınması halinde geçerlidir. Kısmi hasarlar teminat haricidir.

Büyük Hasar Kasko Sigortası sadece Hususi ve Panelvan kullanım tarzları için geçerlidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İhtiyari Mali Mesuliyet Ve Manevi Tazminat

 

Trafik sigortası bir kaza durumunda karşı tarafın aracını 100 bin TL’ye kadar teminat altına alır. Karşı tarafın hasarı 100 bin TL’nin üstünde çıkarsa eğer geri kalan kısım sizden talep edilir. İhtiyari mali mesuliyet sigortası; 25 bin TL den başlayıp sınırsız olmak üzere kapsam altına alır. Bir kaza durumunda karşı taraf sizden manevi tazminat talebinde bulunmasına karşı teminat altına alabilirsiniz.

 

 

 

İkame araç teminatı

 

ikame araç hizmetinden faydalanmak için aracın bir kaza esnasında trafiğe çıkamayacak derecede hasar almış olması şarttır. Kasko poliçenize ikame araç teminatını aşağıdaki seçeneklerden ekletebilirsiz. Lüx araca sahipseniz eğer aynı segment ikame araç teminatı eklettirebilirsiniz.

3 gün – 7 gün – 15 gün

 

 

 

Hasarsızlık koruma

 

Yıllardır kasko yaptırıyorsunuz ama bu yıl durumunuz kasko yaptırmak için uygun değil. Hasarsızlık indiriminizin de gitmesini istemiyorsunuz. O zaman daha düşük fiyatlarla ağır hasar kaskosu yaptırıp aracınızı büyük hasarlara karşı koruma altına almış olursunuz.

 

 

** Sigorta Şirketlerine göre değişen extra ayrıcalıklar